Maatregelen

  • Alle trainingen en zwemlessen gaan niet door zeker tot 31 maart
  • Alle wedstrijden van het seizoen 2019/2020 zijn afgelast
  • Alle bijeenkomsten van TRB-RES komen te vervallen zeker tot 31 maart
  • Vragen? Meldt het bij de afdelingsmanager of het bestuur

Update: 30 Maart 2020, 19:00

Op 23 maart heeft de overheid verscherpte maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus.

De KNZB stopt alle competities en wedstrijden per direct voor het seizoen 2019-2020. Wat dit besluit precies betekent voor de verschillende sporttakken, zal in de komende twee weken verder worden uitgewerkt. Er zullen tot en met de zomervakantie dus geen wedstrijden meer gezwommen worden.

Update: 16 Maart 2020, 11:30

De KNZB zet alle door de bond georganiseerde wedstrijden stil tot en met 6 april. Daarnaast geven ze het advies geen verenigingsactiviteiten te organiseren in dezelfde periode (waaronder ook trainingen en zwemlessen). TRB-RES geeft gehoor aan dit advies. Er zullen geen trainingen, lessen, wedstrijden en bijeenkomsten van TRB-RES zijn zeker tot en met 31 maart.

Alle reguliere wedstrijden tot en met 6 april gaan niet door. De wedstrijd van 22 maart in Oosterhout is daardoor ook afgelast. Voor de actuele status van zwemwedstrijden: zie de wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen.

Het OKT zwemmen is afgelast door de KNZB. De Swim Cups in Den Haag en Eindhoven gaan niet door (bron). Het OKT waterpolo is uitgesteld naar 31 mei tot 7 juni.

Wij zijn op dit moment in kaart aan het brengen welke consequenties deze maatregel heeft op:

  • Het lesprogramma en diplomazwemmen op 4 april
  • Promotie/degradatie waterpolo (kampioenschap Dames 1)
  • Nationale zwemcompetitie wedstrijdzwemmen
  • Onderwaterhockey

We houden de situatie nauwlettend in de gaten. Als er ontwikkelingen zijn dan stellen we je daarvan spoedig op de hoogte.

Update: 11 Maart 2020, 18:20

Naar aanleiding van de maatregelen in Noord-Brabant omtrent het corona virus zullen alle trainingen, zwemlessen en wedstrijden niet doorgaan tot en met zondag 15 maart. Op maandag 16 maart zal de situatie opnieuw worden beoordeeld.

De Nationale Zwemcompetitie Deel 4 in de Drieburcht zal dus niet doorgaan. Deze wordt op een nader te bepalen uitwijkdatum ingehaald.

De uitsluiting van wedstrijden geldt voor alle zwemmers uit Brabant en dus voor alle leden van TRB-RES. Zij mogen ook niet deelnemen aan wedstrijden en KNZB activiteiten buiten Brabant. Dit zeker tot en met dinsdag 17 maart.

Het overleg met de zwemcommissie wedstrijdzwemmen en de trainers van wedstrijdzwemmen op woensdag 11 maart gaat ook niet door.

Meer informatie

Coronavirus: Alle activiteiten afgelast
Sluit Menu