De Swimkick techniekschool van TRB-RES is bedoeld voor kinderen die zwemmen enorm leuk vinden en die door het volgen van technieklessen steeds beter willen worden. De technieken van het wedstrijdzwemmen staan centraal en daarnaast worden er ook trainingen gegeven om de motoriek en conditie te verbeteren. Het is een voorloper op het wedstrijdzwemmen waarin je echte wedstrijden gaat zwemmen, maar ook voor kinderen die willen waterpoloën een belangrijke basis. Je kunt immers nooit een goede waterpoloër worden, als je niet goed kunt zwemmen.

Toelatingseisen

  • B-diploma of Superspettermodule 8, of
  • Sterrenplanmodule ‘ik zwem wedstrijden’.

Wij adviseren om het Sterrenplan als voorloper, of parallel aan de Swimkick te volgen. Het is een goede basis waar plezier voorop staat en past goed bij kinderen van ongeveer 7-8 jaar. Zie het schematische overzicht van de diverse opleidingen bij het zwemaanbod. Ook is het mogelijk (en aan te raden) om de Swimkick techniekschool te combineren met Minipolo.

De mogelijke tijden en locatie voor de Swimkick techniekschool vindt u terug bij het overzicht van alle trainingstijden.

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op via e-mail: wedstrijdzwemmen@trbres.nl.