Zwemcommissie

De Zwemcommissie organiseert onder andere de visie op de afdeling, opzetten van de organisatie van thuiswedstrijden, financiën en overige non-technische zaken.

FunctieNaam LidE-mailadres
Vertegenwoordiging in het bestuurRobin Hermans (bestuurslid)wz-ledenadministratie@trbres.nl
LidAnouk Bloem
Carina Spronk
Hannah Schellekens
Wendy van Gurp
Wim Gabriëls
wedstrijdzwemmen@trbres.nl
trainers-wz@trbres.nl
trainers-wz@trbres.nl
wedstrijdinschrijving@trbres.nl
wedstrijdsecretariaat-wz@trbres.nl

Trainerscorps

De trainers zorgen voor de inhoudelijke invulling van de trainingen en voor het begeleiden van wedstrijden. Zij zorgen ervoor dat alle zwemmers zich bij de sportactiviteiten veilig voelen en dat zij zich sportief kunnen ontplooien. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor zwemmers en ouders. Je kunt de trainers voor of na de training bij het zwembad aanspreken. Voor algemene vragen mail je naar het onderstaande mailadres.

Leden: Zie pagina Trainers
E-mailadres: trainers-wz@trbres.nl


Ledenadministratie

De Ledenadministratie regelt het lidmaatschap van nieuwe zwemmers, mutaties van adreswijzigingen, bankrekeningnummers, aanvragen en beheren van startvergunningen, het controleren van de presentielijst, en de pasjes voor de Drieburcht. Ook wijzigen van het aantal trainingen per week geef je door aan de ledenadministratie.

Leden: Robin Hermans, Vacature
E-mailadres: wz-ledenadministratie@trbres.nl


Wedstrijdinschrijving

De wedstrijdinschrijving zorgt ervoor dat alle zwemmers correct worden ingeschreven voor wedstrijden. Zij versturen de uitodigingen voor alle wedstrijden. Je kunt je aanmelden voor wedstrijden door een mail te sturen met de inschrijving. Ook afmelden voor wedstrijden gaat via de wedstrijdinschrijving.

Leden: Wim Gabriëls (wedstrijdploeg), Wendy van Gurp (swimkick/minioren), Edith Janssen-Koolen (masters)
E-mailadres wedstrijdploeg: wedstrijdinschrijving@trbres.nl
E-mailadres masters: masterinschrijving@trbres.nl


Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat verzorgt het wedstrijdcontact met andere verenigingen.

Leden: Wim Gabriëls
E-mailadres: wedstrijdsecretariaat-wz@trbres.nl


Officialzaken

Zij zorgen voor de indeling van officials bij wedstrijden. Aanmeldingen voor officialopleidingen en doorstroming van huidige officials van TRB-RES.

Leden: Wim Gabriëls
E-mailadres: wz-officials@trbres.nl


Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zorgt voor extra gezelligheid in de afdeling wedstrijdzwemmen. Zij regelen de organisatie van verschillende buitengewone activiteiten binnen de vereniging. Heb jij een leuk idee voor een activiteit en wil je meehelpen? Neem dan contact op met de activiteitencommissie!

Leden: Vacature
E-mailadres: activiteiten-wz@trbres.nl


Jeugdraad

De leden van de jeugdraad kunnen hun mening geven over allerlei zaken, zodat het bestuur dan ook zeker weet dat ze de jeugd hebben meegenomen in hun beslissingen. De raad bestaat uit jeugd tussen de 12 en 18 jaar oud. Daarnaast organiseren ze enkele verenigingsactiviteiten per seizoen. Wil je als jeugdlid meedenken in de vereniging? Meld je dan aan! De jeugdraad is een verenigingsbreed orgaan.

Leden: Meerdere leden van alle afdelingen in de vereniging
E-mailadres: jeugdraad@trbres.nl