Onze afdelingsmanager Wedstrijdzwemmen is Peter Vermeer die de belangen van de afdeling wedstrijdzwemmen vertegenwoordigt in het bestuur van TRB-RES.

Zwemcommissie

De Zwemcommissie organiseert onder andere al onze thuiswedstrijden, kampen en andere sociale evenementen, regelen de instroom van nieuwe leden, communicatie en onze financiën. Peter Vermeer is voorzitter van de Zwemcommissie.

FunctieNaam LidE-mailadres
Manager/VoorzitterPeter VermeerManager.WZ@trbres.nl
SecretarisBob HorversSecretaris-WZ@trbres.nl
PenningmeesterAdri Gabriëls
Operationeel managerVacature

Ledenadministratie

De Ledenadministratie regelt het lidmaatschap van nieuwe zwemmers, mutaties van adreswijzigingen, bankrekeningnummers, aanvragen en beheren van startvergunningen, het controleren van de presentielijst, en de pasjes voor de Drieburcht. Ook wijzigen van het aantal trainingen per week geef je door aan de ledenadministratie.

Leden: Robin Hermans, Vacature
E-mailadres: wz-ledenadministratie@trbres.nl.

Officialzaken

Zij zorgen voor de indeling van officials bij wedstrijden. Aanmeldingen voor officialopleidingen en doorstroming van huidige officials van TRB-RES.

Leden: Terence van Gestel
E-mailadres: wz-officials@trbres.nl.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zorgt voor extra gezelligheid in de afdeling wedstrijdzwemmen. Zij regelen de organisatie van verschillende buitengewone activiteiten binnen de vereniging. Heb jij een leuk idee voor een activiteit en wil je meehelpen? Neem dan contact op met de activiteitencommissie!

Leden: Wim van Duuren, Robin Hermans, Hannah Schellekens
E-mailadres: activiteiten-wz@trbres.nl

Jeugdraad

De leden van de jeugdraad kunnen hun mening geven over allerlei zaken, zodat het bestuur dan ook zeker weet dat ze de jeugd hebben meegenomen in hun beslissingen. De raad bestaat uit jeugd tussen de 12 en 18 jaar oud. Daarnaast organiseren ze enkele verenigingsactiviteiten per seizoen. Wil je als jeugdlid meedenken in de vereniging? Meld je dan aan! De jeugdraad is een verenigingsbreed orgaan.

Leden: Meerdere leden van alle afdelingen in de vereniging
E-mailadres: jeugdraad@trbres.nl