Onze afdelingsmanager Wedstrijdzwemmen is Peter Vermeer die de belangen van de afdeling wedstrijdzwemmen vertegenwoordigt in het bestuur van TRB-RES.

Zwemcommissie

De Zwemcommissie organiseert onder andere al onze thuiswedstrijden, kampen en andere sociale evenementen, regelen de instroom van nieuwe leden, communicatie en onze financiën. Peter Vermeer is voorzitter van de Zwemcommissie.

FunctieNaamE-mailadres
Manager/VoorzitterPeter VermeerManager.WZ@trbres.nl
SecretarisBob HorversSecretaris-WZ@trbres.nl
PenningmeesterAdri Gabriëls
Operationeel managerVacature

Technisch Hart

Het Technisch Hart verricht werkzaamheden achter de schermen en handelt in opdracht van de trainers. Zij weten hun weg binnen de KNZB en onderhouden contacten met andere verenigingen. Zij verzorgen de inschrijvingen voor de wedstrijden en regelen het wedstrijdsecretariaat tijdens onze eigen wedstrijden. Hannah Schellekens adviseert (met berekeningen) over de meest efficiënte inzet van onze zwemmers tijdens de competitie, alle estafettes en Minioren Club Meet. Mariëlle Vugs bepaalt de definitieve indeling.

Mariëlle Vugs is bereikbaar via trainers-wz@trbres.nl.
Leden: Erik van Dartel, Arie Ophorst, Mariëlle Vugs

Ledenadministratie

De Ledenadministratie regelt het lidmaatschap van nieuwe zwemmers, mutaties van adreswijzigingen, bankrekeningnummers, aanvragen en beheren van startvergunningen, het controleren van de presentielijst, en de pasjes voor de Drieburcht. Ook wijzigen van het aantal trainingen per week geef je door aan de ledenadministratie.

De Ledenadministratie is bereikbaar via wz-ledenadministratie@trbres.nl.
Leden: Robin Hermans, Vacature

Officialzaken

Zij zorgen voor de indeling van officials bij wedstrijden. Aanmeldingen voor officialopleidingen en doorstroming van huidige officials van TRB-RES.

Officialzaken zijn te bereiken via wz-officials@trbres.nl.
Leden: Terence van Gestel