Waterpolo is een teamsport. Daarom vindt TRB-RES het belangrijk dat er altijd in teamverband getraind wordt. Als een team op elkaar ingespeeld is, komt dat de prestaties ten goede en daarnaast minstens zo belangrijk de gezelligheid. Zonder plezier immers ook geen prestatie. TRB-RES biedt zijn leden waterpolo zowel in competitieve vorm als meer recreatief. Zo is er voor ieder wat wils, hetgeen ook te zien is aan de leeftijden van 5 tot 55 jaar van onze actieve sporters.

Waterpoloën bij ons is gebaseerd op vijf pijlers: Talent, Effectiviteit, Motoriek, Passie en Onze vereniging (TEMPO).

Talent

Bij de jongere jeugd proberen wij talenten te herkennen die vanaf dat moment ontwikkeld kunnen worden. Wij doen er alles aan om de ontwikkelingen van de talenten van onze spelers te volgen en het beste uit onze spelers te halen.

Effectiviteit

Wat effectiviteit betreft, proberen wij ons als organisatie voortdurend te verbeteren. Zo valt er wat ons betreft veel te winnen op het gebied van droog- en krachttrainingen. 

Motoriek

Het huidige waterpolo wordt steeds sneller en fysiek zwaarder. Dit vraagt om een fysieke voorbereiding, waarbij de totale motoriek van de waterpolospelers als geheel beter ontwikkeld moet worden. Stabiliteit- en krachttrainingen zijn hier een vast onderdeel van.

Passie

Passie hebben we nodig om het maximale uit onze hobby te halen, of je nu sporter bent of kaderlid. Zonder passie voor de sport kom je niet ver. Waterpolo heeft alles in zich om voor iedereen op zijn eigen niveau maximaal plezier te bezorgen.

Onze vereniging

Een vereniging is in onze visie meer dan een kloppende ledenlijst, een sluitende begroting of een goed georganiseerde commissie en competitie. Het is ook, of misschien wel juist een samenspel van en tussen mensen die een gezamenlijke passie delen.

Nieuws

  • Friends en family toernooi | 8 juli 2022 9 juni 2022 by Aram Jimmink Voor alle leden van TRB-RES organiseert de Waterpolo afdeling op 8 juli een Friends & Family toernooi. Dit toernooi vindt uiteraard plaats in De Drieburgt en is van 18.15 - 21.30. Alle waterpolo-leden mogen iemand meenemen om kennis te laten maken met waterpolo. Want waterpolo speel je niet in je… Lees verder
  • Gezocht! Waterpolo team zoekt heren (+16 jaar) 26 april 2022 by Aram Jimmink Ons waterpolo heren team kan wel wat waterhelden gebruiken. Herken jij je in onderstaande? Kom dan eens een gratis proeftraining doen! Lees verder
  • Trainingen tijdens de feestdagen 16 december 2019 by Hannah Schellekens In het volgende overzicht kun je per afdeling vinden welke dagen er niet wordt getraind en wanneer er geen zwemlessen zijn. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en alvast een bijzonder sportief 2020. Onderwaterhockey De laatste training voor de jeugd is op zaterdag 14 december 2019.De laatste training voor de… Lees verder