Online muziekbingo met swingende muziek!

Wanneer: vrijdag 12 februari 2021, inloop vanaf 19:30
Waar: Zoom
Aanmelden: jeugdraad@trbres.nl

Inmiddels is de 1e maand van 2021 al bijna achter de rug, en hebben we al weken niet in het water kunnen liggen om lekker te zwemmen. Dat betekent ook dat we elkaar al een tijd niet meer hebben gesproken en gezien. Het wordt tijd dat we daar verandering in brengen, rekening houdend met de beperkingen die we op dit moment nog steeds hebben.

Je hebt vast en zeker al op onze social media (Facebook en Instagram) de uitnodiging voor de TRB-RES Swingo gezien. Zo niet, dan nodigen we je met heel veel plezier uit voor de SWINGO!

Wat gaan we doen?

Onder leiding van een echte bekende DJ die heerlijke plaatjes draait, gaan we een quiz doen (kapje op, kapje af) en daarna gaan we swingo’en, ofwel een muziek bingo. Na de swingo is het tijd om je eigen huiskamer op z’n kop te zetten met lekkere muziek. Voor de 2 spelrondes hebben we leuke prijzen te verdelen.

Voor wie?

Voor alle (ouders, broers, zussen van) TRB-RES leden, ereleden en vrijwilligers. In principe is de Swingo geschikt voor alle leeftijden van 8 tot 88 jaar! Er zijn geen kosten aan verbonden, het enige is dat je je eigen drinken en bitterballen moet regelen.

Wanneer?

Vrijdagavond 12 februari 2021. Om 19:30 opent de digitale feestzaal en om 20:00 beginnen we.

Hoe doe ik mee?

De Swingo vindt digitaal plaats in Zoom. Om mee te doen moet je je aanmelden bij de jeugdraad (jeugdraad@trbres.nl). Na aanmelding krijg je insructies en een aanmeldlink voor Zoom, en je krijgt de swingo/bingo kaart.

Schrijf je in voor de SWINGO!