Welkom op de nieuwe website van TRB-RES. Na jaren trouwe dienst nemen we afscheid van het oude platform en verwelkomen we een nieuwe en frisse look voor de website.

De website is, naast het nieuwe jasje, nu beter navigeerbaar en gebruiksvriendelijker. Ook geeft ons nieuwe platform meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een gecategoriseerde nieuwsfeed, maar later ook mogelijk persoonlijke pagina’s en inschrijfmogelijkheden voor activiteiten en wedstrijden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De inhoud van de website is nog niet (of maar gedeeltelijk) geüpdated vergeleken met de oude website. Mocht het zo zijn dat je informatie tegenkomt die niet klopt, of mis je bepaalde informatie? Neem dan contact op met de webmaster (vul het contactformulier in met “Website” als categorie).

Voor iedere afdeling zijn we ook opzoek naar redacteuren die nieuwsartikelen over hun afdeling kunnen plaatsen. Vind jij het interessant om stukjes te schrijven (of anderen daartoe aan wilt sturen)? Neem dan ook contact op met de webmaster.

Gloednieuwe Website