Beste zwemmers, trainers, coaches,

Op zondag 5 maart 2023 organiseert TRB-RES een wedstrijd speciaal voor de meest onervaren zwemmers: de swimkick! Het doel van de wedstrijd is om gezellig samen te proeven aan het zwemmen van wedstrijden met een toegankelijk programma.

Iedere zwemmer mag een ouder/familielid/vriendje meenemen om ook mee te laten zwemmen. Wij raden het zeker aan om de ouders over te halen en de week voor de wedstrijd een keer mee te laten trainen!

Het bad is gehuurd tot 16:00. Als de wedstrijd vroegtijdig klaar is, is er ruimte om vrij te zwemmen met materialen en duikplanken.

De wedstrijd is uitdrukkelijk niet bedoeld voor minioren die al meer ervaring hebben.

Praktische informatie

Datum: zondag 5 maart 2023
Inzwemmen: 13:00
Juryvergadering: 12:45
Aanvang wedstrijd: 13:20
Adres: Sportcomplex Drieburcht, Wagnerplein 1, Tilburg
Contact: wedstrijdsecretariaat-wz@trbres.nl
Programma en bepalingen: Zie PDF
Type wedstrijd: officieus

Startlijst: –
Uitslag: –

Inschrijven

Inschrijven kan tot zaterdag 18 februari 22:00 uur. Stuur een lijst met zwemmers naar wedstrijdsecretariaat-wz@trbres.nl onder vermelding van: Naam, Geboortejaar, Heren/Dames, Klein/Groot circuit. Bij de introducés willen we ook graag de relatie weten tot de zwemmer. Controleer van tevoren of ze ook een B-zwemdiploma hebben of vergelijkbaars. TRB-RES behoud zich het recht om bij te veel aanmeldingen zwemmers te weigeren.

Afmelden

Afmelden kan uiterlijk dinsdag 28 februari 22:00 uur.

Jury

Geef de gegevens voor de officials door via wedstrijdsecretariaat-wz@trbres.nl. Ook vrijwilligers zonder ervaring mogen klokken. Een uitgemeten kans om kennis te maken met de jury.

Kosten

Om de wedstrijd zo laagdrempelig mogelijk te houden willen wij de kosten evenredig verdelen over de deelnemers van de wedstrijd. Hierover volgt na inschrijving meer informatie. Een schatting voor 50 deelnemers is rond de €8 per zwemmer.

Programma

Zie PDF

Swimkickwedstrijd Tilburg 5 maart