Voor alle leden van TRB-RES organiseert de Waterpolo afdeling op 8 juli een Friends & Family toernooi. Dit toernooi vindt uiteraard plaats in De Drieburgt en is van 18.15 – 21.30. Alle waterpolo-leden mogen iemand meenemen om kennis te laten maken met waterpolo. Want waterpolo speel je niet in je een(t/d)je.

Voor alle jeugdleden hebben we nog een(d) leuk presentje. Aanmelden kan tot 4 juli. Om alles een beetje eerlijk te laten verlopen spelen we het toernooi in twee delen. Zorg dat je zeker 15 minuten van te voren gaat omkleden, zodat iedereen op de begintijd klaar staat aan het bad!18.15 – 19.30 | minipolo, E-tjes, D-tjes
Van 18.15 – 19.30 is het toernooi voor alle jeugdspelers tot en met de D. Ieder waterpolo-jeugdlid mag één vriend(in), klasgenoot of buurjongen/meisje meenemen. Daarnaast mag je óók een familielid meenemen, je vader/moeder/broertje/oma/…..

19.45 – 21.30 | C-tjes en de heren- en damessenioren.
Van 19.45-21.30 is het toernooi voor alle (wat) ouderen. We hopen dat ieder lid een familielid of vriend(in) meeneemt.

Op basis van alle aanmeldingen worden dan teams gemaakt en gaan we wat leuke potjes waterpolo spelenWel lid van TRB-RES maar (nog) niet van de afdeling waterpolo?
Ben jij lid bij TRB-RES, bijvoorbeeld bij onderwaterhockey of wedstrijdzwemmen) en heb je altijd al eens waterpolo willen spelen, dan ben ook jij van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Friends en family toernooi | 8 juli 2022