TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Clubkleding

Tijdens het 80-jarig jubileumfeest van onze vereniging is de nieuwe clubkleding geïntroduceerd. De eerste levering is inmiddels een feit.
De clubkleding kun je bestellen door eerst hier te registreren. Na je registratie ontvang je een e-mail met de login gegevens. Met deze gegevens kun je dan inloggen via www.zwemwinkel.nl of www.sportemotion.com

Met deze clubkleding heeft het bestuur uitvoering gegeven aan één van de doelstellingen van het beleidsplan 2012-2015, namelijk eenduidige uitstraling.
Ten behoeve van deze uitstraling zijn de volgende afspraken van belang:

Kleding

  1. Voor de kleding is gekozen voor Erima, Teamline Premium, kleur Curacao
  2. Er kan Keuze gemaakt worden uit een t-shirt of poloshirt en/of een korte short.
  3. Het t-shirt of Poloshirt wordt aan de voorkant voorzien van een borstlogo.
  4. Voor de kaderleden wordt de achterkant van het t-shirt of het poloshirt voorzien van de woorden TRB-RES Tilburg (onder elkaar geplaatst).
  5. De sportieve short kan met voornaam worden voorzien en wel aan de voorzijde van de rechterpijp.
  6. Het is mogelijk om een bijpassende sweater aan te schaffen. Hiervoor geldt de hiervoor opgesomde uniformiteit ten aanzien van de bedrukking.

 

Leverancier en bedrukking

  1. De kleding wordt besteld en geleverd door SportEmotion. SportEmotion is tevens partner van KNZB. De kwaliteit is hiermee geborgd.
  2. SportEmotion verzorgt tevens de bedrukking van onder andere het logo.