Ons doel

Wij willen kinderen met plezier leren zwemmen totdat ze zwemvaardig en zwemveilig zijn. We vinden het belangrijk dat dit gebeurt binnen een veilige en vertrouwde omgeving. Onze kernwaarden zijn dan ook plezier, professioneel, en prestatie.

Onze methode

Prestatie kan alleen worden geleverd met een beproefde zwemlesmethode. Hiervoor kiezen we de KNZB zwemlesmethode SuperSpetters”. 

Wat is SuperSpetters?

SuperSpetters is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes zwemles van gediplomeerde lesgevers welke in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag.
Ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject.

Waarom SuperSpetters?

  • Er is veel aandacht voor survivalaspecten.
  • We leren de crawlslagen als eerste aan en later, als de kinderen meer vertrouwd zijn met het water, de complexere schoolslag.
  • We gebruiken leuke materialen.
  • Het is mogelijk om binnen 2 zwemseizoenen het KNZB zwemdiploma te halen en zwemvaardig te zijn. Het KNZB zwemdiploma is vergelijkbaar aan het C-diploma van de NRZ.

Meer informatie is te vinden op onze pagina over SuperSpetters, of op de officiële website SuperSpetters.nl.

Nieuws

  • Trainingen tijdens de feestdagen 16 december 2019 by Hannah Schellekens In het volgende overzicht kun je per afdeling vinden welke dagen er niet wordt getraind en wanneer er geen zwemlessen zijn. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en alvast een bijzonder sportief 2020. Onderwaterhockey De laatste training voor de jeugd is op zaterdag 14 december 2019.De laatste training voor de… Lees verder