TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Impressie Brabantse zomer kampioenschappen 2016

De Brabantse zomer kampioenschappen 2016 zitten er weer op. Zoals ieder jaar werden deze gezwommen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.
Het waren weer twee volle en vermoeiende weekenden voor onze zwemmers. Oud en jong was aanwezig. Ik zelf ben alleen de laatste dag geweest om te coachen.
Vele mooie tijden en PR's zag ik voorbij komen. Een aantal zwemmers wist gedurende het kampioenschap zelfs een of meerdere prijzen te halen: Amy, Arja, Britt, Casper, Freek, Lars, Manon, Thijn en Thijs. Hartelijk gefeliciteerd!
Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik trots op weg was terug naar Tilburg, we hebben het goed gedaan!
Voor een aantal volgen er nog een aantal zware trainingsweken, zodat zij kunnen knallen op het NJJK. Voor anderen was dit de laatste wedstrijd en voor weer een aantal andere gaat de focus nu over op het open water seizoen. Iedereen veel succes en bedankt!

Claudia den Ottelander

Voor meer foto's klik bzk 2016