TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Resultaten regionale schoolzwemkampioenschappen 2016 in Tilburg

Op zaterdag 14 mei werden in zwembad De Drieburcht de Regionale schoolkampioenschappen regio Zuid gehouden.
De organisatie was in handen van de Tilburgse zwemvereniging TRB-RES in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).
Op deze dag streden 15 Brabantse en Limburgse scholen met in totaal 90 zwemmers voor de felbegeerde titel. Iedere school had een team van 6 leerlingen uit verschillende leeftijdsgroepen. De deelnemers gingen op onderdelen vrije slag en rugslag de strijd met elkaar aan. Het was een spannende en gezellige middag.

De deelnemende scholen uit Brabant en Limburg waren: Anton van Duinkerken, Brede school Moesel, CBS het Bastion, De Blokwei, De Firtel, De Klinkert, De Pyramide, De st@rtbaan, De Toermalijn, De Wegwijzer, De Wieken, Helen Parkhurst, Merijntje, O.J.B.S. de Lichtstraat, ODA school.
De volgende winnaars zullen op zaterdag 18 juni 2016 deelnemen aan de Landelijke Schoolkampioenschappen in Veenendaal (zwembad de Vallei):

Noord-Brabant  Limburg
1. O.J.B.S. de Lichtstraat 1. De Firtel
2. De Toermalijn 2. ODA school Weert
3. Anton van Duinkerken 3. Brede school Moessel

Van harte gefeliciteerd !!!

Voor foto's klik hier.