TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Regionale schoolzwemkampioenschappen in Tilburg

Op zaterdag 14 mei worden in zwembad De Drieburcht in Tilburg de Regionale schoolkampioenschappen regio Zuid gehouden.
De organisatie is in handen van de Tilburgse zwemvereniging TRB-RES in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).
Op deze dag strijden 15 Brabantse en Limburgse scholen met in totaal 90 zwemmers voor de felbegeerde titel van de 3 beste scholen in Brabant en de 3 beste scholen in Limburg.

De deelnemende scholen zijn:
Anton van Duinkerken, Brede school Moesel, CBS het Bastion, De Blokwei, De Firtel, De Klinkert, De Pyramide, De st@rtbaan, De Toermalijn, De Wegwijzer, De Wieken, Helen Parkhurst, Merijntje, O.J.B.S. de Lichtstraat, ODA school.

Welke school er kampioen zal worden, is nog even spannend. Want de zwemmers gaan eerst nog even de strijd aan voor deze felbegeerde titel. We zijn benieuwd welke scholen gaan stralen !