TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Aankondiging IESET 2016

Beste zwemmers, trainers/coaches en andere belangstellenden,

Het International Easter Swim Event Tilburg, afgekort IESET, is het toernooi dat TRB-RES tot vijf seizoenen geleden met groot succes heeft georganiseerd in de oude Drieburcht.
In 2013 heeft TRB-RES de beschikking gekregen over een prachtig nieuw bad met allerlei moderne snufjes en dat voldoet aan de FINA B norm. 

In 2014 en 2015 is in het nieuwe Sportcomplex Drieburcht het Open Nederlands Kampioenschap korte baan georganiseerd waar vele Nationale-, Europese- en Wereldrecords gesneuveld zijn en waar wij vele positieve reacties voor hebben mogen ontvangen.

Op basis van deze ervaringen hebben wij besloten om in het paasweekend van 26 t/m 27 maart 2016 het Internationaal paastoernooi nieuw leven in te blazen.

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.