TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Zomertrainingen Zidewinde

Deze zomer kan er weer volop in het natuurwater gezwommen worden tijdens de vele open water wedstrijden die in het land georganiseerd worden. Op de site www.noww.nl staat een kalender met alle wedstrijden die deze zomer in het open water gezwommen gaan worden.
Inschrijven voor deze wedstrijden kan bij Marc van Lier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor deze fanatiekelingen en alle andere zwemmers die in de zomermaanden hun conditie op peil willen houden en het chloorwater niet kunnen missen, heeft Erik trainingen geschreven voor in het 50m zwembad Zidewinde, Julianalaan 3a te Sprang-Capelle. Elke dinsdag en donderdagavond kan er banen gezwommen worden van 18 uur tot 19:30 uur. Dit is voor zowel de recreatieve zwemmer als voor wedstrijdzwemmers van verschillende verenigingen in de omgeving.

Tijdens deze trainingen zal er niet altijd een trainer aan het bad staan dus jullie zullen de trainingen zelf moeten uitprinten en meenemen.

De trainingen zullen de gehele zomer op deze website gepubliceerd worden. Je moet wel een inlogaccount hebben om de trainingen onder dit artikel te kunnen downloaden.

Veel succes!