TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

WATERPOLO

Waterpolo is een teamsport. Daarom vindt TRB-RES het belangrijk dat er altijd in teamverband getraind wordt. Als een team op elkaar ingespeeld is, komt dat de prestaties ten goede en daarnaast minstens zo belangrijk de gezelligheid. Zonder plezier immers ook geen prestatie. TRB-RES biedt zijn leden waterpolo zowel in competitieve vorm als meer recreatief. Zo is er voor ieder wat wils, hetgeen ook te zien is aan de leeftijden van 5 tot 55 jaar van onze actieve sporters.

Waterpoloën bij ons is gebaseerd op vijf pijlers: Talent, Effectiviteit, Motoriek, Passie en Onze vereniging (TEMPO).

Talent

Bij de jongere jeugd proberen wij talenten te herkennen die vanaf dat moment ontwikkeld kunnen worden. Wij doen er alles aan om de ontwikkelingen van de talenten van onze spelers te volgen en het beste uit onze spelers te halen.

Effectiviteit

Wat effectiviteit betreft, proberen wij ons als organisatie voortdurend te verbeteren. Zo valt er wat ons betreft veel te winnen op het gebied van droog- en krachttrainingen. 

 

Motoriek

Het huidige waterpolo wordt steeds sneller en fysiek zwaarder. Dit vraagt om een fysieke voorbereiding, waarbij de totale motoriek van de waterpolospelers als geheel beter ontwikkeld moet worden. Stabiliteit- en krachttrainingen zijn hier een vast onderdeel van.

Passie

Passie hebben we nodig om het maximale uit onze hobby te halen, of je nu sporter bent of kaderlid. Zonder passie voor de sport kom je niet ver. Waterpolo heeft alles in zich om voor iedereen op zijn eigen niveau maximaal plezier te bezorgen.

Onze vereniging

Een vereniging is in onze visie meer dan een kloppende ledenlijst, een sluitende begroting of een goed georganiseerde commissie en competitie. Het is ook, of misschien wel juist een samenspel van en tussen mensen die een gezamenlijke passie delen.


Trainingstijden
vanaf 28 augustus 2017

Mini's
Minipolo   minipolo tijden staan vermeld biopleidingen
Junioren + Senioren
Maandag - conditiezwemmen Drieburcht 18:00 19:00 EG
19:00 20:00 DG, BM, senioren in overleg
Dinsdag Drieburcht 18:00 19:00 EG en DG
19:00 20:15 BM en Heren2/3
20:15 21:30 Dames1/2 en Heren1
Donderdag Reeshof 18:30 19:30 EG en DG
Vrijdag Drieburcht 19:30 20:30 BM
    20:00 21:30 Heren1/3 en Dames1

Locatie:

Zwembad Drieburcht

Wagnerplein 1

5011 LP Tilburg

Locatie:

Zwembad Reeshof

Heereveldendreef 8

5043 EX Tilburg