TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Zwemcommissie

De Zwemcommissie van de afdeling wedstrijdzwemmen bestaat uit 3 vaste vrijwilligers. Achter de schermen zorgen zij er voor dat allerlei zaken binnen de afdeling wedstrijdzwemmen zo soepel mogelijk verlopen. Deze verschillende taken voeren zij gezamenlijk uit.

De taken van de zwemcommissie bestaan o.a. uit:
-   contact onderhouden richting het Bestuur en alle Bestuursleden van onze vereniging;
-   aanspreekpunt zijn voor zwemmers en ouders;
-   ondersteuning bieden bij wedstrijden en sociale activiteiten;
-   wijzigingen van trainingsuren en nieuwe aanmeldingen doorzetten naar de ledenadministratie.


De leden van de zwemcommissie bestaan uit: 

Trudie Linders
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mea van Diessen 
heeft als extra taak alles wat met de wedstrijdadministratie te maken heeft. Zaken als inschrijvingen en uitnodigingen voor wedstrijden en het verzorgen van de uitslagen in Swimtrack worden door haar verwerkt.
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr.: (013) 850 38 90

Daarnaast hebben we nog enkele vaste vrijwilligers die geen onderdeel uitmaken van de zwemcommissie maar wel betrokken zijn bij de organisatie van verenigingsactiviteiten:

Theo Doomen
houdt zich bezig met Officialzaken. Hij draagt zorg voor de indeling van officials bij wedstrijden en verzorgt de aanmeldingen voor officialopleidingen en doorstroming van huidige officials van TRB-RES. E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hessel Hoekstra
 
houdt zich bezig met projecten binnen de vereniging en biedt daarnaast ondersteuning aan bij het organiseren van wedstrijden. E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.