TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

SPORTAFDELINGEN

 


 Zwemles 

Bij TRB-RES kunnen kinderen hun A-, B- en C-diploma halen. Kinderen die deze diploma's hebben, kunnen zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

 


 Waterpolo 

Waterpolo is een teamsport. Daarom vindt TRB-RES het belangrijk dat er altijd goed in teamverband getraind wordt. Als een team op elkaar ingespeeld is, komt dat de prestaties ten goede. 


 Wedstrijdzwemmen 

De afdeling wedstrijdzwemmen bestaat uit ongeveer 85 zwemmers die allen sinds het seizoen 2008/2009 in de A-klasse van de E-on Nationale zwemcompetitie zwemmen. 

 Reddingsbrigade 

De afdeling zwemmend redden traint wekelijks. Jongere kinderen kunnen beginnen met het halen van junior redder 1, terwijl jong volwassenen trainen voor ‘life saver’. 

 

 Onderwater Sport 

Onderwaterhockey is een teamsport die wordt gespeeld met 10 spelers. Elke teamsport vereist een goede relatie van de spelers onderling, begrip, teamwork en commitment van de spelers.

 

Over TRB-RES

TRB-RES draait volledig op de inzet van een grote hoeveelheid vrijwilligers. Daarom is de inzet hoog en zijn de prijzen van onze lessen laag.