TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Grote Clubactie 2014

Doe mee! doe mee!

Zaterdag 13 september 2014 start de verkoop van de Grote Clubactie, de jaarlijkse loterij die (sport)verenigingen financiële middelen kan opleveren. Dat kan alleen als leden loten verkopen. Liefst 80% van de opbrengst gaat naar de clubkas van TRB-RES!! Je deelt ook mee in de opbrengst.

Wat doen we met de opbrengst?
Voor een verkochte lot mag je € 0,50 zelf houden. Het is toch een leuk zakcentje?
De overige opbrengst van de actie willen we gebruiken voor activiteiten binnen de afdelingen, zoals Sinterklaas, seizoensafsluiting en jeugdkamp. Hebben we nog geld over dan willen we het geld gebruiken om oude materialen te vervangen.  Op deze manier houden we onze contributie zo laag mogelijk!!! Niet onbelangrijk, dus.
 
Hoe doen we dit jaar
Alle financiële zaken worden via bankoverschrijvingen (eenmalige machtiging) afgehandeld. Je hoeft dus niet met contant geld over straat. Vraag het verkoopboekje bij de ingangscontrole of contactpersonen binnen de afdeling.

Extra! extra! voor de verkopers

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van TRB-RES een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl

Prijzenpakket van www.horloge.com
Als sponsor en partner van de Grote Clubactie stelt Horloge.com prijzen beschikbaar voor de beste en enthousiaste lotenverkoper(s).
De inhoud van het prijzenpakket is nog geheim maar zeker de moeite waard. Verkoop zoveel mogelijk loten en win het pakket van www.horloge.com.