TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Beste leden, Komende week blijven de trainingstijden en locaties hetzelfde als afgelopen week, we blijven ons best doen voor betere tijden.
WATERPOLO CLUBKLEDING BESTELLEN Wil je een WATERPOLO ZWEMBROEK bestellen? Plaats en betaal je bestelling vóór 20... https://t.co/a21XBxAJI8
Beste leden Nog steeds is er geen definief trainingsrooster voor de afdelingen. Er is nog overleg over een aantal... https://t.co/TRe2B1f2Qc
#Dag2 Jeugdkamp! De zon staat goed te schijnen op het grasveld, het luchtkussen van BSSV uit Goirle is echt top,... https://t.co/elep93vk4c

Ledenadministratie

 

Contact met de ledenadministratie? Bel: 06 431 51 137 of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Uw lidmaatschap kunt u alleen schriftelijk beëindigen en eventuele zwemlesbandjes op te sturen (niet telefonisch). U kunt uw lidmaatschapskaart en zwemlesbandjes ook inleveren bij de ingangscontrole. U bent contributie verschuldigd zolang u niet heeft opgezegd vóór de nieuwe betalingsperiode. Zegt u halverwege de betalingsperiode op, dan bent u over de lopende periode contributie verschuldigd. 
  • Bij langdurig ziekte, dit graag even melden bij de ledenadministratie.
  • U dient zich altijd te melden bij de ingangscontrole, ook als u uw kaart bent vergeten.
  • Als er onjuistheden op de rekening of op uw kaart staan, dan verzoeken wij u om dit even te melden en niet zelf wijzigingen op de rekening en/of kaart aan te brengen, ook in verband met de diploma's.
  • Om de begeleiding van uw kind zo optimaal mogelijk te laten verlopen, is het voor onze instructeurs van het grootste belang op de hoogte te zijn van de achtergronden van uw kind. Wij verzoeken u dan ook eventuele problemen bij de ledenadministratie te melden (indien een instructeur niet op de hoogte is van eventuele geestelijke of lichamelijke klachten, is de kans op foutieve begeleiding groot. Wij willen dit graag voorkomen.).
  • Wilt u zo vriendelijk zijn om de kleren in de kluisjes op te bergen. Dit in verband met diefstal en plaatsgebrek in de kleedkamers.