TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

Algemeen

Binnen de afdeling wedstrijdzwemmen van TRB-RES trainen kinderen vanaf 7 jaar tot ongeveer 25 jaar met als doel hun zwemtechnieken en conditie te verbeteren. Daarnaast nemen zij deel aan diverse wedstrijden en komen zij uit voor de Nationale zwemcompetitie.

De trainers wedstrijdzwemmen streven ernaar om op een verantwoorde wijze het beste uit de zwemmers naar boven te halen. Het gezamenlijk doel dat wij delen is om zo veel mogelijk zwemmers te kwalificeren voor de regionale kampioenschappen en enkele van hen zelfs voor de Nationale kampioenschappen. De wedstrijdzwemmers trainen allemaal op hun eigen niveau. Zwemmers kunnen met de trainers doelen bespreken waar dan ook specifiek met hen naartoe getraind wordt.

In het algemeen trainen de meeste zwemmers met de focus op:
-   de minioren wedstrijden en kampioenschappen (basistechniek en conditietraining voor zwemmers tot 12 jaar);
-   de regionale kampioenschappen (de grootste groep);
-   de Nationale (junioren)jeugd kampioenschappen (een selecte groep van 12 tot 18 jaar);
-   de Nationale kampioenschappen (een selecte groep);
-   de langere afstanden (een selecte groep traint in bovenstaande groepen mee en kunnen eventueel een speciaal trainingsschema krijgen).

De wedstrijd zwemploeg van TRB-RES zwemt sinds seizoen 2017-2018 in de landelijke B-klasse.

Op de onderliggende pagina’s in het hoofdmenu vind je meer informatie over de afdeling wedstrijdzwemmen van TRB-RES. We hopen middels deze informatie veel transparantie en duidelijkheid te scheppen over de werkwijze binnen de afdeling wedstrijdzwemmen van TRB-RES.

Neem gerust eens een kijkje op deze website en wanneer je geïnteresseerd bent in een proeftraining of vragen hebt over de werkwijze van onze afdeling, kun je contact opnemen via het volgende mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..