TRB-RES

Zwemvereniging Tilburg

GEBRUIK VAN BEELDMATERIAAL

Beste Leden,

Social Media worden steeds belangrijker, ook voor onze vereniging. We hebben ze nodig om ons te profileren, maar vooral ook om jou te informeren over leuke en belangrijke zaken. We maken hierbij gebruik van beeldmateriaal waar jij op kunt staan, we vinden het netjes om je hierover te informeren.

Het is in Nederland op zich niet verboden om bijvoorbeeld een foto met een portret van een ander te gebruiken. Toestemming is alleen vereist als het gaat om beeldmateriaal dat in opdracht is gemaakt (bijvoorbeeld een foto die je hebt laten maken door een officiële fotograaf). Toch vinden we het belangrijk dat je op de hoogte bent van de regels en de afspraken binnen onze vereniging.

Het is voor ons helaas niet werkbaar om met ieders persoonlijke voorkeur rekening te houden. Om problemen te voorkomen, gaan we een bepaling opnemen in ons huishoudelijk reglement. Hierin staat dat je als lid van de vereniging automatisch akkoord bent met het gebruik van beeldmateriaal. Daarnaast is het van belang om te melden dat we geen grip hebben op beeldmateriaal dat door derden wordt gemaakt tijdens evenementen, we vinden het belangrijk dat je hier ook van op de hoogte bent.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

 

Mieke Dankers

Communicatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.